Sista sommarvärmen?

De senaste dagarna verkar ha varit sommarens sista suck med temperaturer på runt 11-13 grader på morgonen för att sedan toppa med runt 20 grader mitt på dagen och riktigt pott-hett när solen steker! För en annan som bara längtar efter hösten så kan jag inte annat än älska att gå morgonpromenader där det faktiskt går att andas ordentligt!

 

 

Idag har det blivit blandad kompott för grabbarna med draghundsträning (se inlägg nedan), bad, lydnad och spår, allt i Kil! Hann hem och trycka i mig lite mat innan det var dags att fara igen, då till klubben för möte med tävlingssektorn och sen lite träningstävling med Kristina som tävlingsledare – tack! Timmie fick testa på att springa budföring och Kristina var nog glad att hon inte föddes som det motsatta könen för Timmie har inte fattat det där med att bromsa in, och eftersom han har ipo-ingångar så krockar han ibland lite lätt med personen som han tränar med 😉

 

Den gängliga unghunden Timmie som inte gör nåt annat än äter men ändå ligger stadigt i något för låg vikt..

Liam, en helt annan kropp än Timmie!

 

 

Förra veckan så fick Timmie något som han tjatat efter ett tag, en egen bia-bädd 😀

Fler bilder från dagen finns i galleriet!

En reaktion på ”Sista sommarvärmen?”

  1. Ja du jag kan förstå om du går runt med lite suspekta fläckar på kläderna när ni tränat ingångar! =) Söt liten kille skötte sig ju fint!

Kommentarer är stängda.