Självmordsträning och pay-back time

Det finns två versioner av dagens pass med längdskidorna.

 

Min version:
Sakta!
Nej, lugnt!
Sakta ner!
Men jag sa SAKTA!
(fan, nedförsbacke!)
MEN FÖR I HELVETE LIAM, SAAAKKKKTTTA!

 

Liams version:
Öka,öka, spring, spring, spring!
Sakta? Nej springa fortare!
Nedförsbacke =  Ja, öka mer!!
Öka,öka, spring, spring, spring! Öka,öka, spring, spring, spring! Öka,öka, spring, spring, spring!

 

Vi tränade med Karin och hennes tjejer och är det något som Liam älskar så är det att träna med brudarna och att ligga först i ledet är ännu bättre! Visst är det roligt att han gillar att dra, och visst det är skitbra för kommande tävlingar att han alltid vill ligga först men inte till den kostnaden att han kör sitt egna race och skiter i mina kommandon!

 

Fick ut min hämd då vi nu på kvällen tog en timmes promenad där Liam fick gå med wp-selen och 16 kg släpandes efter sig. Det var visserligen en dålig hämd då dragvikten på 16 kg är relativt låg och Liam är relativt vältränad, men jag ska erkänna, lite skadeglädje hade jag när han fastnade i en snödriva och fick dra sig loss, dra din lilla ”för-bra-för-att-lyssna-på-matte”  – dra! Mohahhaaaa!

2 reaktioner på ”Självmordsträning och pay-back time”

  1. Ojoj, jag tycker jag känner igen sådan träning. Kommer ihåg att det enda jag brukade tänka var ”ramla inte”, ”ramla inte”. I värsta fall kopplade jag loss jycken.

  2. Hahahaha!
    Jag testade att åka skidor efter Jonte idag… JISSES vilken fart vi till slut. Sista omgången jag åkte efter honom så vart jag tvungen att släppa kopplet och landade i en snödriva med ansiktet neråt. 😀 (Ramlade visserligen fler gånger..men det hör ju inte hit. :P)

Kommentarer är stängda.