Sjukdomsuppdatering

Som de flesta vet så har Liam gått på smärtstillande ett tag pga ryggen. Han började halta och något kändes fel så vi åkte till veterinären för röntgen. Där visade bilderna pålagringar i ryggen. Behandlingen blev medicinering och träning.

20131029-175444.jpg

Efter att ha gått på en hög dos i början och sedan trappat ner så har han nu faktiskt inte fått mediciner på över en vecka och, peppar peppar, inte visat tecken på smärta. Han får istället en högre dos av glukosamin och MSM än vad han fått tidigare. Förhoppningen är att medicinen lindrat inflammationen i ryggen och att vi nu kan hålla den i schack genom kosttillskotten. Så just nu ser jag en liten liten ljusglimt i den tidigare helt kolsvarta tunneln.

20131029-180650.jpg
Flocken väntar på att få gå ut!

Själv har jag fått ökad medicinering för mina lungor. Var på vårdcentralen idag och gjorde lite test och läkaren kom fram till att vi skulle testa lite annat, så då gör vi det. Inget var klassat som doping iallafall!

Har faktiskt hunnit med en jäkla massa idag! Husse hjälpte mig att lösköra Timmie idag som var riktigt pigg!! han uppmanade oss till start genom att studsa runt å skälla, sen for han iväg som en skållad råtta i spåret! Liam och Neo har fått ett tungt dw pass där vi delvis gick på en mosse och själv har jag varit på spinning. Igår körde jag ett styrkepass så nu har jag träningsvärk så de sjunger om det 😐 men det är ju ändå go smärta.

20131029-182935.jpg
Valparna har fått leka i skogen, det räcker gott och väl för småttingarna 🙂

2 reaktioner på ”Sjukdomsuppdatering”

Kommentarer är stängda.