Skäggiga nyheter

Stort grattis till Jenny och Bisse som idag blev distriktmästare i spår med 574,75 poäng! Det gav dem också ytterliggare ett cert till samligen! 😀

 

5 reaktioner på ”Skäggiga nyheter”

 1. som ytterligare tröst (?) då så har vi en hund i släkten som hela tiden varit väldigt rörlig, och ”legat groda” ofta. han hade riktigt dåliga höfter och fick nyligen operera båda två. medan våran som då ser stel och konstigt ut har finfina höfter. så det verkar inte som man kan veta. jag var supernervös men det är ändå skönt när det är över så man vet vad man har att jobba med.

 2. Tack, ja grönt var det första jag tänkte på när vi skulle välja till vardagsrummet 🙂 . Den skulle vara mer ”lime” men jag är nöjd ändå. Bra att jag kunde hjälpa lite med funderingarna.

 3. 1. Distans är toppen! MER skola o jobb än du tror – tror jag! Iaf tyckte jag det!
  2. Röntga hunden – om du ska fortsätta dra o jogga med honom.
  // Mamma på distans 😉

  svar: Äsch, oavsett bokstav på höfterna kommer han att som draghund! Det är inte det jag är orolig för, utanför att han ska behöva gå samma öde till mötes som Hoover.

 4. HAHA, underbart att du valde just den bilden 😉
  Tack för grattis!

Kommentarer är stängda.