Skånedraget dag 1

Då var första dagen avklarad av höstens Skånedrag! Lika fina som vanligt om inte finare nu när alla kurvor dessutom var krattade från alla löv, snacka om banservice!

Körde Timmie i cykelklassen där vi körde banan (4,4 km om jag inte minns fel) på 8:38 😀 grymt bra jobbat av lill-skägg! Han flög fram i omkörningarna och höll en snitt-tid på 30 km/h :O Imon blir det till att inte hålla igen i några nedförsbackar eller kurvor, bara att kötta på!

Neo och Liam fick gå i tvåspann och körde samma bana på 12:13! De jobbade på ganska bra faktiskt men det märks ju att Turbo-Timmie inte var med i spannet 😉 Neo kämpade på och drog riktigt bra trots sina korta ben, Liam tuffade på som vanligt.

Då detta är en tvådagars-tävling så kommer dagens tid läggas ihop med morgondagens och först då vet man placeringarna. Just nu ligger vi rätt bra till men allt kan hända! Det räcker ju med en urkörning eller ett bajs-stopp för att dyrbara sekunder ska ticka iväg!

20121117-225523.jpg

Efter avslutat lopp rejsade vi till Sölvesborg för att ha en liten kurs i barmarksdrag! Massa riesens har fått testa att dra och deras ägare har fått huvudet fullproppat med info, förhoppningsvis hörde de något som de kan få användning för 🙂 trevligt som sjutton var det!

2 reaktioner på ”Skånedraget dag 1”

  1. va roligt 🙂
    undrade bara en grej då det inte framgår så tydligt på bilden 🙂 har du en länk mellan neo och Liam när ni kör 2-spann 🙂 ? och är det inget speciellt måste på att ha en lina som delar sig till 2 fästen… ser ut som du har 2 linor som var för sig sitter fast i kickbiken 🙂 har bara fått för mig att det typ ska vara samma expander om man kör 2 hundar…
    Lycka till imorrn 😀

Kommentarer är stängda.