Skärpning

Idag har jag verkligen inte haft nån motivation över huvudtaget till att varken träna ordentligt eller äta bra, trots sol och fågelkvitter. Eller var det just därför motivationen försvann? Sol och fågelkvitter, och vart har jag varit hela dagen? Jo, på jobbet…

På jobbet är jag dessutom omgiven av glass, chokladbollar, chips, godis, godis och mera godis. Nu tränar jag visserligen så pass mycket att jag kan äta en del skräp utan att det syns utåt men det är fortfarande inte bra. Dessutom påverkas min psoriasis negativt när jag slarvar med maten. Normalt sätt så brukar jag inte ha något sug efter sötsakerna men idag var det svårt att stå emot. Inte blev det bättre av att mitt tilltänkta mellis, fil med müsli och avocado, hade frusigt i kylen. Men, jag stod emot!

Vad jag dock kommit på är att jag är sjukt dålig på att äta grönsaker och frukt! Därför ska jag ge mig själv en utmaning under hela mars månad, och även imon tänkte jag. Jag ska försöka mig på att äta minst en frukt, grönsak eller bär varje dag, och gärna testa nya sorter!

20130227-221952.jpg