Skogsröj

Grabbarna fick röja i skogen och sandgropen idag innan det var dags för diverse arbete. Spår för Liam, som istället körde någon form av uppsökande utav spår/föremål. Neo fick lite jaktapportering innan han släpptes för frispårning av Liams spår då Liam ”missade” ett föremål… Timo fick lite bus å lek på Hammarö Bk innan det var dags för möte med tävlingssektorn som vi kombinerade med en playdate!

 

 

 

 

 Som synes så går Liam med skyddsdojjor på baktassarna. På helgens tävlingar så har Skägget tagit i för kung och fosterland vilket har lett till att två klor nästan är helt nedslipade till pulpan. Klorna är alltså inte spruckna, brutna eller av på något sett utan det ser ut som om någon har suttit och filat ner klorna. Snacka om att ta i!

Fler bilder finns i galleriet!

En reaktion på ”Skogsröj”

  1. Guuud vad kär jag är i Neo! Är så sugen på jaktcocker någon gång, men får nöja mej med att vara sambo med en + ha många andra vänner med jaktisar.
    Men idag på bergerträffen blev jag sjuuukt sugen igen, då jag träffade en liten jaktcockervalp. <3 (bild finns från dagen)

Kommentarer är stängda.