SM i barmarksdrag 2010

 

Ja, som tidigare inlägg redan berättat så blev det alltså SM-brons till Mr Skägg och mig 😀 😀  Är såklart grymt nöjd med Skägget och faktiskt, för en gångs skull, rätt nöjd med mig själv också! Med tanke på att de som knep guldet och silvret är träningscoach resp riktigt duktig cyklist så är nöjd med att jag inte hamnade så långt efter dem tidsmässigt! Målet för nästa SM är att vara så bra tränad att jag orkar köra två hundar i två olika klasser, naturligtvis med sikte på pallplats 😉 Satan i gatan vad jag kommer att få ligga i för att nå det målet! Men men, det får bli ett projekt för år 2011!

 

Sen måste Mora Bk för en riktig eloge för en kanon tävling! Kan inte komma på något negativit alls, allt som man kunde behöva fanns där och super trevliga funktionärer (speciellt trevliga var riesenfunktionärerna 😉 ). Mora Bk hade fixat en riktigt bra bana som var utmanande och med superunderlag – sand och bark! Jättebra för hundtassar och kämpigt för förarna! Priset vi fick var ju inte helt fel heller, ett års gratis försäkring på folksam – det tackar studentplånboken för! Liam gillade dock mest sitt ben och för den materiella-matten så är medaljen allt bra fin 😉 Skickar även ett stort grattis till Inga med Otto som tog bronset i linlöpning B, Elisa som tog silver i fyrspann B och Jo-Anne som tog bronset i samma klass! Grattis tjejer!! Tack till Annika och Jo-Anne som ställde upp som hundhållare i starten, ni kan själva tänka er hur laddad Liam var om det behövdes två för att hålla i honom.. En jackrussell på 39  kg är inte helt enkel att hålla!

 

 

Fyllde upp minneskortet med bilder så nu har jag en del att gå igenom så ni får njuta utav dessa så länge medan jag njuter utav vårt brons!

Mr Skägg och jag hamnade på bild i lokaltidningen igen – kolla här!

 

 

Efter tävlingen frågade en liten tjej frågade om jag inte var rädd för att ramla när jag körde så fort i sanden, det är ju inte helt lätt att hålla cykeln på rätt köl då. Kom på mig själv att jag inte ens tänkt den tanken, att man kan ramla i sanden alltså, utan min största tankenöt har varit att försöka komma på hur fan jag ska kunna cykla ännu fortare i sanden.

 

”Aliquando et insanire iucundum est” – Ibland är det skönt att få vara galen

10 reaktioner på ”SM i barmarksdrag 2010”

  1. Har skrivit det förut – ni är superduktiga! Jättekul att det gick så bra för er!

  2. Wow – superbra! STORT GRATTIS!!!! 😀

    Kan berätta att jag varit och kollat lite cyklar… 😉

    Den sista bilden på dina killar är helt underbar.. I love it! 🙂

Kommentarer är stängda.