SM inställt

Jaha, idag kom det inte helt oväntade beskedet. SM i combined och linkörning i Umeå är inställt. Det finns ingen snö och man hinner i dagsläget inte producera tillräckligt mycket konstsnö, om det blir tillräckligt kallt för att köra igång maskinerna dvs.

Så, inget SM alltså. Jag skulle egentligen inte åkt men så när Sveg blev inställt så bestämde jag mig för att anmäla ändå, men det sket sig ju kan man ju säga. Känns tråkigt att inte få tävla men samtidigt gött att slippa åka så långt 😉 i helgen ska det bli riktigt kallt här, äntligen! Men typiskt nog ska vi ha längdskidkurs i helgen och då är inte -25 att föredra! Men vad fasiken ska man göra då? Vädret går ju dessvärre inte att ändra på. Det ska iallafall bli skoj att träffa dragsugna Riesenägare och deras hundar!

Min flock har fått fysvila både igår och idag men kommer få jobba ordentligt i helgen istället. Men både igår och idag har vi kört lågintensiv träning i form av skritt-träning, som är så här kul enligt Liam och Timmie:

20140108-175229.jpg

2 reaktioner på ”SM inställt”

  1. Ja det var skittrist att de blev inställt. Nu när det var på hemmaplan o allt 🙂 De e så typiskt att det först nu är -10 och har snöat massor. De kunde ju ha kommit en vecka tidigare tycker man! Men om man ska se det positivt så slapp man ju slå ihjäl sig iallafall, gammlia spåret är riktigt riktigt utmanande med branta nedförsbackar som avslutas med tvära kurvor och långa jobbiga uppförsbackar…

Kommentarer är stängda.