SM-rapport

Då var första heatet avklarat och vi ligger på en tredje plats! Vi har hela 1:27 till första platsen så det blir att försöka behålla bronset imon då det sista heatet går.

Under en omkörning bet den omkörande hunden Liam i ansiktet/skägget. Liam brydde sig inte utan sprang på ändå. Ekipaget kör förbi och snart är vi ikapp igen. Liam vill inte gå om men efter påmaning så springer han förbi och vidare i mål.

Veterinären och jag kollade igenom Liam och inga sår eller hål hittades som tur var! Bekanta tyckte jag skulle lämna in en protest, sagt å gjort. Ingen åtgärd vidtogs eftersom den andra tjejen inte tyckte att jag lämnade tillräckligt med plats trots att jag körde Liam så mycket till vänster som gick. Inte heller tyckte hon att jag väntade tillräckligt länge som man ska efter att man blivit omkörd. Eftersom hennes hund nästan stannade helt efter omkörning så var inte det helt lätt. Tänker inte stanna helt bara för att ekipaget framför inte rör på sig.

Iallefall så verkar inte Liam ha tagit illa vid sig vilket är viktigast! Vi tar nya tag imon!!

4 reaktioner på ”SM-rapport”

  1. Bra jobbat av er! Och vad duktig Liam är som ändå fortsatte fastän den andra bet honom. 🙂 Och vilken idiotbrud som äger den andra hunden. :S

  2. Skönt att det gick så bra incidenten till trots!

    Håller tummarna för er, så jäkla kul att ni ligger så sjukt bra till!! KÖR SÅ DET RYKER!:D

Kommentarer är stängda.