Smärta

20130520-195722.jpg

Det syns inte bra kanske men mina ben är just nu fint blå/grön/gult-spräckliga. Och ont gör det, ni vet så där ont så att man inte skriker utan så att det svartnar för ögonen. Det känns som om huden på smalbenet har krossats och till och med beröring av byxorna gör riktigt ont. Men benet sitter kvar iallafall 😉 annars är de den vanliga träningsvärken efter en tävling samt att jag är lite öm både här och där.

Idag hade jag en ambition att gå upp kl 5 och ta en ordentligt promenad innan jag började jobba kl 7, så blev det inte! Kom nästan försent.. Lite trött efter helgen. Jobbade inte så länge idag så vovvarna har fått sitt i form av promenad, bad, slapp i solen och lydnadsträning. Testade lite ”apporteringsövningar” med Nikki och hon var som tokig i dummysarna 🙂

20130520-200452.jpg

20130520-200508.jpg

Så här på eftermiddagen blev det lite styrkeövningar då all form av cykling eller löpning är svår att genomföra. Såg inte riktigt vart jag gick ute på fältet och satte ner foten i ett hål och staplade till, då var det inte långt ifrån att jag svimmade.. Kanske, kanske att jag kan köra lite backträning imon genom att uppför i lugn takt? Det återstår att se.

Kvällsnöjet hos team lillaliam idag då? Jo husse bygger specialsökbana medan jag lägger på valla på skidorna som jag helt glömde bort att göra innan jag ställde in dom. Nåväl, bättre sent än aldrig!

20130520-201102.jpg

2 reaktioner på ”Smärta”

  1. Ajaj!
    Sv: Jo jag ska göra UHP till helgen. De har sagt kl10 men jag hoppas det blir tidigare eller senare på dagen så de inte ställer in om det blir för varmt. Ska du dit?

  2. Ja, det är nästan sommar :-). Ajaj, de där benen ser ut att göra ont :-(.

Kommentarer är stängda.