Småspik och djupsnö

Tog en skogspromenad innan regnet började falla i morse och efter frukost samt pluggande så vart jag lite trött… När man tar en före-lunch-lur, då vet man att det är semester 😀
Hade bestämt träff med Stina och Steira för lite dragkörning trots regnet, och det regnade småspik! Usch! Då det varit plusgrader även på nätterna de senaste dygnen så är snön väldigt väldigt lös. Liam hade det tufft i snön som inte bar 38 kg riesen, att dra mig på skidor medan man stod i snö upp till bröstkorgen var inte helt lätt! Neo hade det däremot lätt som en plätt med sina 10 kg så han drog mig nästan hela rundan, som tog lite över 2 timmar. Timmie fick springa lös och agera hare resp störning för Steira, ibland var han också blockande objekt för oss tvåbenta… Kan säga att jag tror aldrig jag ramlat så mycket som jag gjort under denna runda men jag har å andra sidan aldrig sagt att jag var bra på skidor, bara att jag har starka hundar 😉


Tack för en trevlig eftermidda Stina och Steira gick ju superbra 😀 Tre trötta killar var det som däckade när vi kom hem!De som följt min blogg ett tag eller känner mig privat vet att jag ett bra tag funderat på att flytta norrut, främst pga träningsmöjligheterna när det kommer till draget. Efter att ha varit här i Stöten i snart en vecka, med otroliga träningsmöjligheter precis utanför dörren så kan jag ju säga att suget inte blivit mindre. Inte heller sjönk det när jag diskuterade detta med Stina. Till hösten, om jag kommer in dvs, kommer jag att läsa på distans under två år vilket gör att jag inte är bunden till Karlstad.


Att åka iväg över en vintersäsong och på så sätt få en unik möjlighet att dels träna mina hundar men också träna mig själv medan man skaffar sig lite mer arbetslivserfarenhet lockar väldigt mycket (ett jobb är ett måste eftersom jag tänkt att behålla mig lägenhet i Karlstad även om jag är borta under vintern, tar vilket jobb som helst så det löser sig) Det enda som egentligen hindrar mig är boendet. Jag har haft vänner som jobbat som säsongare här uppe och NEJ, jag sätter mig inte i ett kollektiv eller i korridorboende där man delar kök. Fy fan, sånt är jag helt enkelt för bekväm och för gammal för..
Förutom att jag vill ha ett eget boende så är jag inte så kräsen, en liten stuga på 30 kvm fungerar fin fint så länge det nödvändigaste finns och den är vääääl isolerad. Så, om nån har någon liten stuga eller lägenhet som de känner att de vill hyra ut till en ofestande, icke-rökande och städad hundägare nästa vintersäsong, säg till 😀

En reaktion på ”Småspik och djupsnö”

  1. Tack själva =)

    Har inte hittat stuga o jobb åt dej än, men det kommer!

Kommentarer är stängda.