Snabbt som blixten!

Tadaaa! Träningssläden får nya belag 😀 Husse fixar medan Neo kontrollerar, bra arbetsfördelning! De gamla belagen var verkligen slitna, milt sagt! De var drygt hälften så tjocka som de nya så de hade verkligen sett bättre dagar…

Annars så har matte gjort något med axeln, det bränner i den och känns som om jag har grus i musklerna när jag belastar. Efter helgens jobbande så kanske jag helt enkelt har överbelastat de musklerna, inte vet jag. Iallefall, idag var det dags för jobb och efter det en sväng på gymmet där jag körde SM-upplägg, dvs först en sväng på cykel, sen dags för mage/rygg och sist en tur på löpbandet. Första gången jag sprang på ett sådant, totalt iq-befriat kändes det att springa och att inte komma någon vart men det kändes gött att få springa lite! Körde intervaller med ganska så högt tempo så det var jäkligt gött att lägga sig i badet efteråt!

När matte har jobb-dag så har grabbarna vilodag och idag har de troligen fått sitt livs middag! Pga dålig stil av matte så var både färsk fodret och torrfodret slut och ingen kvällsmat fanns att tillgå, därför ha grabbarna fått barf’a idag! Köttfärs, ris, morötter och ägg-gula, gissa om det var tre överlyckliga hundar som kastade i sig maten?! Mums filibabba!

En reaktion på ”Snabbt som blixten!”

  1. ser ut som en sån släde som vi har 🙂 Björkis? dock så har vi inte tillräckligt med snö, så vi kan inte använda den. Igår blev vi med en fyrhjuling, dock har vi inte tillräckligt med hundarkraft för att använda den än, hah:)

Kommentarer är stängda.