Snabbvisit i Årjäng

Har varit i Årjäng ett par dagar där vi ätit äcklig mat, haft tråkigt och utfört dåliga träningspass…

 

Njjaa, inte riktigt men jag hoppas att Elisabeht som inte kunde komma mådde bra i ett par sekunder nu 😉 

 

Vi har kört lite bitövningar där jag fick lite att tänka på inför vidare träning. Igår tränade vi lydnad där Timmie, my little star, var såååå duktig 😀 Ligga platsliggning medan Wenche och Tarrax kampade nån meter bredvid var inga problem, inte eller att gå fot runt Marie och Wenche. Han fick även testa på Akilles tungapport, Timmies största problem var vem han skulle lämna den hos! Kollade lite efter Wenche, visade Marie som agerade fotoman för att sedan komma på – ja just det ja, det är ju matte som ska ha den här!

 

 

 

Idag har grabbarna fått härja i skogen innan det var dags för mig att klippa en liten Shih-tzu blandning. En äldre herre som tydligen skulle ha lite hyss för sig. En korvbit och kommunikationen var på topp! Han stod så snällt på trimbordet (som jag fått låna av världen bästa uppfödare 😀 ) och att klippa klorna var inte alls några problem. Söt blev han med 🙂  Imon ska Liam fortsätta att vila sig i form för nästa helgs slädtävling medan jag och smågrabbarna ska på lydnadstävling. Först lite funktionärsarbete för matte, sen träning för the doggos!

 

Fler bilder från lydnadsträningen finns i galleriet!

2 reaktioner på ”Snabbvisit i Årjäng”

  1. Hej!

    Brukar titta in här och följa eran träning och se alla vackra bilder.

    Måste fråga, täcket som Timmie har på bilderna, är det från Hööks? Dom har ett liknande som är riktigt snyggt, men tyvärr sitter det riktigt dåligt(?) på hunden som är med på bilderna på Hööks hemsida. Är du nöjd med täcket? Sitter det bra?

    Hälsningar Millan

  2. Det finns inget roligare än att klippa ner små långhåriga saker, blandras eller ej spelar ingen roll. Dom blir så fina och LYCKLIGA!

Kommentarer är stängda.