Snart helg!

 

Ja, vardagen fortsätter! I måndags hade vi vilodag, i tisdags blev det en längre tur med cykeln – 13 km i snabb trav. I går blev det först 5 km av jagande runt motionsspåret, alltså hundarna lösa framför cykeln och därifrån är det full karela som gäller! Inga pissepauser och ingen trav utan galopp är gångarten som utförs medan matte jagar efter med cykeln.

 

 

Kvällen spenderades på Hammarö Bk där vi körde skydd. Liam var trött och ofokuserad passet igenom men avslutade med ett fint bett. Skulle testa inskick och både jag å Patrik tänkte att avståndet skulle han ha med sig från söket. FEL! Liam tacklade in i Patrik två gånger innan vi kom fram till att nej, han har inte med sig avståndet från söket 😉 Neo fick då vara stand-in på skyddspass nr 2 och den hunden gör en ju aldrig besviken!

 

Bilderna är ärligt snodda utav Anna på silver-bullet.se

 

Idag har vi tränat DW tillsammans med en annan tjej här i Karlstad – väldigt skoj! Trevlig att för en gångs skull ha sällskap när man fystränar! Liam blev helt kär i hennes staff medan Neo bara tänkte på att dra eller jaga sädesärlor.

 

 

Börjar få lite ångest för Liams sår i tassen och WP-SM som går om dryga en månad. Det läker långsamt och inifrån, sårkanterna går alltså inte ihop. Då jag själv lyckades tillfoga mig ett sånt sår i julas så vet jag hur lång tid det tar innan det läker. Pga värmen har jag nästan inte kört någon styrketräning i form av drag eller dw på flera veckor och eftersom såret inte har läkt ordentligt så vill jag inte köra tung dw än. Frågan är alltså om det kommer att hinna läka till SM eller om han kommer vara i form över huvudtaget?

En reaktion på ”Snart helg!”

  1. Tack för sällskapet igår under DW passet! Var jättetrevligt att träffa er.
    Härliga bilder du har på bloggen, och den där kampcockern Neo skulle inte jag vilja möta i en mörk gränd 😉
    Ha det bra så hörs och ses vi!

Kommentarer är stängda.