Snö och is

I söndags hade vi strålande sol och flera plusgrader, natten till onsdag kom det dryga decimetern nysnö och senare på dagen blev det plusgrader vilket gjorde att mycket snön började smälta. I natt var det minusgrader så nu har vi isgata, igen :/  Så vi är tillbaka på löpbandet igen när det gäller träningen. Men det känns ändå inte så jobbigt med tanke på att resterande tävlingssäsong fick ställas in, Så den eventuella stressen man kan känna när det inte går att träna inför tävlingar är borta. Eftersom Timmie fick lugnande när han undersöktes hos veterinären och då han går på antiinflammatoriskt så fixar vi inte karenstiderna för återstående slädtävlingar.

23februari17-1

 

Timmie fortsätter att skritta på bandet och det ser mycket bättre ut nu än när vi började för en veckan sedan. Jag filmar varje pass i slowmotion och då kan jag enkelt se hur rehaben utvecklar sig. Tanken är att fortsätta med skritten och lugna promenader veckan ut för att sedan börja sätta igång med lite lättare träning och se hur han svarar på det.

 

Idag har vi faktiskt haft sol och därför har vi spenderat större delen av dagen utomhus! 23februari17-3 23februari17-5 23februari17-6 23februari17-12