Snoriga stunder..

Är det något som jag är riktigt dålig på så är det att vara sjuk, det är dessutom något som jag verkligen inte gillar. Det innebär nämligen att jag antingen inte orkar göra nåt eller att jag inte borde göra nåt, för att kunna bli frisk. Med SM som hägrar nästa vecka så tas det inga risker utan denna vecka har jag varit hemma från jobbet för att snora och harkla mig i min ensamhet! Grabbarna har dock fått ett par dragpass, det är ju den stora fördelen med grabbarna att jag bara kan pälsa på mig ordentligt för att sätta mig på cykeln och styra så sköter de resten = alla nöjda.

 

För att få tiden att gå så har jag passat på att plugga lite extra mycket och den bok som tar min uppmärksamhet är ”Plan B 3,0” en bok som alla borde läsa! Att människan är den absolut dummaste varelsen på denna jord är något som man inser efter ett par kapitel i boken. Trots vetskap och kunskap så fortsätter vi att gräva vår egna grav, ett spadtag i taget, varje dag.

 

3 reaktioner på ”Snoriga stunder..”

  1. Ja men eller hur!!! Människan är helt dum i huvudet. Jag och Fredrik såg på en dokumentär (som jag glömt namnet på) som berörde ämnet och man blir mörkrädd för människosläktet. Vi tror liksom vi är odödliga och att vi kan härska och utarma planeten hur som helst utan några konskekvenser. Men guess what,så är inte fallet! Och det som gör mig mest förbannad är vårt synsätt gällande att vi skulle vara den ultimata arten. Att vi exploaterar allt och trycker undan alla andra arter till fördel för vår egen magnifika existens. Som om ett människoliv skulle vara mer värt än något annat liv? Ja som du ser blir jag ganska upprörd när jag tänker på det här…tur det finns några procent som tänker annorlunda!

  2. Dum eller girig.. Lite som miljön och köttkonsumtion. Folk som tex ser en gristransport och svär på att aldrig mer äta kött. Så några timmar senare köas de till korvgubben..

Kommentarer är stängda.