Sökskägg och Brukscocker

 

Grymt effektiv morgon idag alltså! Träff med Sanna och Linda för vidare färd (med bilen som idag var tillags och inte alls krånglade 🙂  till dagens sökruta, vallad och klar strax efter halv 10. Fyra hundar genomkörda innan kl 11 och alla nöjda å glada!  Liam fick 8 skick samt två tjusiga tomslag då han tyckte att rutan borde vara 70 m djup istället för 50!  Supersygga framslag och fina markeringar utan att försöka sno åt sig leksakerna! Duktiga och nyklippta sökskägg!

Neo fick fyra slag samt två markeringsövningar och jag säger det igen, vilken stjärna han är! Idag blev det mindre påverkan än vad vi haft tidigare men nemas problemas för brukscockern som körde fullt ös ut i rutan för att leta efter figgarna. Trots att det var en något kuperad ruta så var det samma tempo ut från början till slut, något som är väldigt bra då han faktiskt är rätt otränad och dessutom så liten!

Efter ett par timmar hemma i soffan med frukost, och lätt lunch, så begav vi oss ut i skogen för att gå en sväng innan solen gick ned. Mötte markägaren till ett utav de ställena som vi brukar gå på, en något arg herre då nån hade förtöjt en båt (?) i ån men det var inte något som ett blåögt leende kunde fixa till. Tänk vad snabbt ett surt humör kan ändras om de bara möts av ett leende!

 

 


någon som har nån teori om vad detta kan ha varit för nåt?

 

 

 


Två råttsvansar på span efter sork