Sol!
I skogen hittade vi en jätteläskig stubbe!

En söt spökålders-riesen!


har alltså varit ute en sväng i skogen med Timmie, en skog som var full med fina skoterspår som bara väntade på att nån skulle köra där med hund… Å strålande sol har vi med! Jävla skit hosta!
Körde lite uppletande med Timmie, vilket gick bra, sen satt vi en stund i solen å filosoferade. Är grymt opepp idag alltså, vill ha friska hundar så att man kan göra något vettigt! Det här med att ha tråkigt och inte nåt att göra är inte alls min grej! Suck! Dövade opeppet lite iallefall genom att åka till Ikea å köpa en stor spegel så att jag kan träna lite hemma eftersom vi har hund och ridhusförbud. Tillfällig lycka kan köpas för pengar! Pröva det X-mum 😉

Fler bilder finns i galleriet!

5 reaktioner på ”Sol!”

  1. Jädra söt spök-riesen! 🙂

    Tack för du håller koll på mig! Det kommer att behövas! 🙂

  2. Här strålar solen! Underbart! Utanför mitt fönster finns fina ängar att lägga spår på… jodå… bonden tycker det är kul och, citat ”det är bara att gå vart du vill med hunden bara det inte är precis dagarna innan jag ska slå. å så kan du vara aktsam så inte kossorna skrämmer hunden.”. Fatta! Tror inte han är verklig 🙂 . Så innan vi flyttar härifrån om ett par veckor så ska jag föreviga honom en flaska vin o snällt fråga om jag får komma tillbaka å träna i hans skog och på hans ängar. Jag tror att Neo fixar spåret – han verkar ut att vara en helt underbar långöra 🙂

  3. HAHA – du e ju rolig! ..vad ska jag köpa …?? … en släpkärra till skotern kanske 😉 ,satt inte under ”kork-tallen” – hittade motivation! Lydnaden gick riktigt bra.

  4. Ånej, vad jobbigt med kennelhosta och lunginflammation till på köpet. Hoppas de kryar på sig snabbt. Ja de e inge kul när sjukdomar sätter käppar i hjulen för träningar och tävlingar..

Kommentarer är stängda.