Solig onsdag!

 Sanna och jag var riktigt duktiga idag då vi möttes vid 10-tiden för att träna ett morgonpass med vovvarna! Uppletande för brukshundarna och jaktträning för långörat stod på schemat. Sanna for hemmåt efter avslutad träning medan vi fortsatte passet med framåtsändande och ett IPO-spår. Båda vovvarna gick fint och Liam går fortfarande igenom spåret, är riktigt nöjd förutom att han valde att svälja slutföremålet som var en tunn läderbit.. ”Åh, titta vad jag hittat matte!!” greppar, vänder upp, springer in – glup! Borta!! Ja ja, den kommer väl ut den också, går en kamprulle igenom hans kropp så gör nog den här det också! Efter ett träningspass ligger Liam oftast och slappar i sängen, idag var han dock inte riktigt nöjd med bäddningen..

 

 

 

I måndags blev det fysträning i form av en kortare cykeltur samt simning i sjön. Neo kastar sig i och simmar runt, runt, runt utan någon som helst anledning medan Liam springer längs strandkanten om man inte kastar i något till honom. Igår tränade vi först intervaller i sandgropen för att på eftermiddagen och långt in på sena kvällen träna sök! Liam fick agera sökhund idag, han försökte inte klippa Liv igen men han var något distraherad av alla orienteringslukter som fanns kors å tvärs i rutan. Är det inte jägare, så är det orienterare! Innan den här dagen är slut så ska vi köra ett fyspass, men det blir först senare efter att jag jobbat kvällen.

 

 

Annars är det mycket funderande på jakthornsgatan just nu. Funderande ang utbildningar, fritidsintressen och framtiden. Möjligheterna är många men frågan är ju alltid vilken väg man ska välja?

5 reaktioner på ”Solig onsdag!”

  1. Undrar om det där bäddandet har något med skägget att göra… 😉 Whiskey brukar också bädda sängen väldigt ordentligt…
    Framtidsplaner är ett svårt kapitel. Man kan fundera väldigt länge på det! Hoppas du kommer fram till något bra i alla fall!!!

  2. Haha du får väl mata den där stackarn så han slipper äta föremål:D härligt med bra träning!

    Möjligheterna är många, vad lutar det åt, vad ska du bli när du blir stor?:)

  3. Hehe, älskar din blog. Båda din ahundar är för fina. men Liam fixar helt klart sängen bäst haha

Kommentarer är stängda.