Sommarcamp a la fysisk träning med hund!

I augusti ska jag upp till vackra Klövsjö för att vara med på min vän Annikas sommarcamp! I dagsläget finns det nån enstaka plats kvar så jag tänkte göra lite reklam för denna mysiga helg! Som den fys- och fjällfrälst jag är så kan jag inte med ord beskriva hur jäkla kul det ska bli att åka upp och köra skiten ur både mig själv och hundarna, och kanske nån deltagare 😀

Datum: 8-11 augusti
Plats: Klövsjö
Pris: 1500 kr inkl vin och ostprovning. 250 kr för medföljande icke-tränande

Info från Annika som arrangerar kursen:
Årets tema är fysisk träning med hund men det är efter vars och ens förmåga, så det kommer att vara 2 grupper igång hela tiden med lite olika inriktning. Vi är minst 2 instruktörer hela tiden!

Kursstart: Torsdag 8/8 kl. 13.00. Spår, lydnad, canicross hillside och ost och vinprovning på kvällen. Efter informationen kl.13 så kommer Leg. sjukgymnast Sofia Jarlbring att ha en praktisk  löpskolningspass.

Fredag: Vi startar dagen med att lära oss massage och stretching på våra hundar, Sofia håller i det passet också! Spår, apportering på land och vatten, dragträning med kickbike, lydnad, grillkväll

Lördag: Heldag på Fäbovallen, mer spår, tufft pass canicross, goda våfflor och satsning på lydnad, främst stadgeträning av olika typ.

Söndag: En hel del tävlingar blir det då, på fullt allvar förstås! Prisutdelning och avslutning ca 12.00

Ni som vill ha boende på fäbovallar har tillgång till boendet redan från onsdag kväll, det räcker inte till alla tyvärr, och kommer att kosta 500 kr för 4 nätter. Det finns en stuga där också som man inte får ha hund inne i, så om någon har en hund som kan sova i bilen så finns den också tillgänglig. Sängkläder o handdukar tar man med sej! Hos mej finns dusch och bastu för den som önskar, annars är ju sjöar o bäckar härligt svalkande!

Kursen kostar 1500 och då ingår ost-o vinprovningen för deltagarna. För medföljande som vill följa med kostar det ca 250 kr. I klövsjö finns ett mejeri, Kullens Gårdsmejeri, med prisbelönta ostar och en alldeles fantastisk miljö och engagerade ägare!! I klövsjö finns också ett gårdsbryggeri, KGB, som serverar lunch och sitt goda öl! I byn finns också ett stenungsbageri med mycket gott bröd så svälta kommer ni inte att behöva!!

För att bekräfta din anmälan sätter du in 500 kr på bg 5781-7207 senast 15/7. Resterande kursavgift betalas vid kursstart mot kvitto. Vid återbud 2 veckor före kurstart återbetalas kursbekräftelsen.  Kursen är ett samarbete med Studiefrämjandet i Berg, vilket bla innebär att deltagarna är försäkrade.

Utrustning för alla väder, termos och mindre ryggsäck, vanlig utrustning till hunden, koppel, spårlina-sele, apportutrustning, massor med godis och annan belöning! För de som tänker köra drag så behövs en dragsele och en lina med någon form av expander. Vi har en del att låna ut också!

Var noga med att skriva ut hela ditt namn vid inbetalning!

Frågor om vad som helst, ja nästan iaf, så ring gärna, 070-6052215

Välkomna till Sveriges vackraste by!

Annika Kjellberg, jakthundsinstruktör
Annette Hellström-Ullmark, jakthundsinstruktör
Anna-Carin Lönn draghundsinspiratör

En reaktion på ”Sommarcamp a la fysisk träning med hund!”

  1. Finns ju risk att pannbenet slår på och då är det bara framåt som gäller och det med riset efter! Skoj som attan ska vi ha!

Kommentarer är stängda.