Stockholm tur å retur!

Det är inte över förens det är över så idag gjorde jag och Liam vårt andra, och därmed sista försök på Delprov 2. Hanteringen gick superfint även om mottagaren använde det förbjudna kläppa-pung-greppet, Liam hängde trots det som en mindre flodhäst i hans famn 🙂 Kan kanske ha något att göra med mitt hot som jag sände via telepati till honom? 

 

Resten utav kryssen satt iallefall någorlunda där det enligt mig skulle trots att Liam inte var på topp, han var nämligen som en ”vanlig” hund… Det lilla jag hann se av protokollet så fick vi kommentaren ”olydnad”. Förstår inte alls vad de menar, Liam som är så lyhörd och känslig för mina signaler 😉

 

Iallefall, vi blev alltså godkända 😀 Nu väntar ännu mer träning inför slutprovet!

 

 

Då vi skulle träffas tidigt i morse så bodde jag och Skägget på vandrarhem inatt för att slippa gå upp mitt i natten. Vi huserade på Bogesundsslottsvandrarhem som jag verkligen kan rekommendera om ni ska mot 08:a hållet! Jättetrevliga värdar som bjöd på mackor, fräscha rum med härliga sängar och Liam fick låna en biabädd a la irlänsk Varghundstorlek 🙂

 

Har insett ett par saker under min bilfärd, ett, ni som säger att Stockholm är lättare att hitta i än Göteborg har fel – fettfel! två, nästa bil ska definitivt ha farthållare, vet ni hur ont jag har i knät efter att ha håll inne gaspedalen i fyra timmar? 

 

Tack Sanna som passade Neo och Mammut som sponsrade med vandrarhem 🙂

13 reaktioner på ”Stockholm tur å retur!”

Kommentarer är stängda.