Storleken har ingen betydelse…

…sägs det. Nåväl, ibland har den det men ibland har den inte det! När jag skaffade Liam fick jag höra av en kvinna att jag inte var lämplig som riesensägare, på grund av min storlek :O En liten tjej kunde nämligen inte hantera en stor hund. Nu tror jag med hela mitt hjärta att hunduppfostran inte har något med muskler att göra utan det sitter i hjärnan men, utifall att personen i fråga fortfarande är orolig över min kompetens som riesenägare så kommer här ett bildbevis:

Jag må fortfarande vara en liten blond tjej på 58 kg men jag har inga problem att hantera min svarta hane på 40 kg. Idag fick Liam agera belastning medan jag tränade ben genom att göra utfall. Ja, jag har iallefall den fysiska styrkan att hantera min hund, så piss off!

2 reaktioner på ”Storleken har ingen betydelse…”

  1. Åh så underbart att se! Och det stämmer verkligen vad du säger! Vi fick höra när vi skaffade Axa att två hanar och en tik funkar ju absolut aldrig, Vi har aldrig haft några större problem.

    Fick även höra efter en midsommar när vi fick 6 hanhundar att kompa i samma hus att vi ha dumma i huvudet. Det ska ju inte gå! (så tror väldigt sällan på vad folk säger sådär, lite mer på mina egna insikter istället) 🙂

Kommentarer är stängda.