Storstadbesök

lika fort som den kom, lika fort är den slut – helgen.

 

 

Har haft stora lillebror Alexander, aka Baba, här som tillsammans med sin flickvän spanat in stan och universitetet för att känna om staden är något för dem till hösten då de ska börja plugga. Får se vad domen blir när de kommit hem, sorterat sina intryck och känt efter 🙂

 

 

Liam har varit superglad över deras vistelse, speciellt när han och Alex delade en påse med ferraribilar i sängen, medan Neo har fjäskat in sig hos Louise (som nu också vill skaffa spaniel, bra tjej det där!) Innan det var dags för Baba och Louise att åka hem var vi bjudna på middag hos Tibos i Kil. Lika gott som vanligt och hundarna är extremt bortskämda när vi kommer dit, rester ifrån gårdagens middag brukar bli deras första mumsbit, blir det något över från dagens middag så får de även den och även något från efterrätten brukar slinka ner till den skäggige och långörat. En handduk vid vattenskålen ligger alltid beredd och att grabbarna ska sitta med i soffan är en självklarhet! Helt underbara människor!

 

 

Tog ett joggingpass med vovvarna igår morse, grabbarna lösa och Misty i dragsele vilket resulterade i världens värk i benhinnorna. Var på Kauif idag och körde ett powerstep pass, vilken troligen betyder att smärtan i benhinnorna kommer att vara påtagligare imon!

Det som inte dödar härdar väl?

3 reaktioner på ”Storstadbesök”

  1. Passa dig så du inte får benhinneinflammation. Det är inte kul!!

    Träna lite överkropps styrka ett tag istället?

Kommentarer är stängda.