Tack för den Nelly.com

Imon ska vi på bröllop då husses kusin gifter sig 🙂 Då vi bor ute i ingenstans med över 10 mil enkel väg till någon som kan kallas civilisation och över det dubbla till något som kan kallas för stad så beställde jag en klänning på nätet. Den 5:e september la jag in en beställning på både klänning och skor hos Nelly.com och med en leveranstid på 2-6 dagar så skulle det ju lätt komma fram då varorna fanns på lagret.

Jag vet inte om företaget lever i en annan tideräkning för när jag igår kontaktade företaget, vilket man bara kan göra via ett mejlformulär på deras hemsida, så får jag till svar att min order inte ens är behandlad än, 8 dagar efter att jag la ordern! Företaget beklagar och ger mig 60 kr kompensation för besväret. SEXTIO KRONOR!

Idag skulle jag hittat på betydligt roligare saker, bland annat grejat med min nya bil som står på garageuppfarten, men istället blir det till att stressa till Elverum i Norge för att där förhoppningsvis hitta en klänning och sen förhoppningsvis hinna tillbaka till jobbet. Undra om Nelly.com kan stå för de dieselkostnaderna? De kan i vilket fall som helst ta sina 60 kr i kompensation och köra upp så jävla långt så att de ta mig fan aldrig hittar ut.

När, eller kanske om, nu varorna lämnar lagret i Falkenberg och hittar till fjället så kommer de att skickas tillbaka för ett sånt företag vill jag fan inte sponsrar! Jag skulle dock kunna hjälpa dem med något! Det finns säkert nån jävel där som skulle behöva lite hjälp med tex en ansiktsplastikoperation, och det gör jag gärna! Med hjälp av ett baseball-trä 😀

Tack Nelly.com för den uteblivna leveransen, avsaknaden av förseningsmedelande, dåliga servicen och för att ni förstört min helg. TACK!

2 reaktioner på ”Tack för den Nelly.com”

  1. De har tabbat sig hur många gånger som helst när jag handlat där. Försenat på en klänning jag skulle ha till nyår, beställde olika studentklänningar 3 ggr pga att de var slut i lager.. Nej fy fan.. De har ju snygga kläder som oftast passar väldigt bra även om man inte vet hur passformen är, så det är ju väldigt synd.

Kommentarer är stängda.