Tävling :D

Jag får en del erbjudanden via bloggen men de flesta tackar jag nej till av den enkla anledningen att jag inte vill sponsra eller bli sponsrad av något som jag inte känner något för. Därför var det en glad överraskning när detta företag, vars tanke och koncept som faller mig i smaken, ville ha en tävling!

23 reaktioner på ”Tävling :D”

 1. Nu har jag gillar ruffys fb-sida!
  Min hund är inte rädd för naturens väder eller terräng så hållbara tillbehör är ett måste för oss!
  Om miljön förstörs innebär det att vår fina natur inte kommer vara så fin länge till. Så miljövänliga halsband gör vi tummen upp för! (Y)

 2. Hallååå Link här! Min snålmatte har satt ett gammalt illaluktande halsband runt min vackra hals och det behöver bytas ut pronto tycker jag!

  Jag snodde datorn och kollade in de däringa Ruffys och de verkar vara ena bra typer med stil, precis som ni har grabbar! Jag måste ju se snygg ut när jag jobbar i fårhagen liksom.

  Hälsningar Link, bc-pojken

  1. Glömde ju säga att min matte heter Nina Eriksson och jag fick henne att gilla Ruffys på fb eftersom jag inte har ett eget fb-konto…

 3. Hej vi har gillat. Mkt bra blogg läser varje dag. Åkt mkt Vasalopp och varit i Sälen många ggr så vi känner igen oss på många foton ni tar.

 4. Vi är gärna med. Är 13 v så jag har snart växt ur mitt halsband.
  //Egon. Riesen valp.

 5. Hej såg att jag kommit med två ggr 13:e okt 04:13 och 04:17 i tävlingen ni får stryka en.
  //Anders

 6. Gillat ruffys sida;) O det gjorde ja vilka fina grejer;););) Nu höppes vi på tur;)

Kommentarer är stängda.