Team Skäggs laguppställning!

Med lite över en vecka kvar till Scandinavian Open Championship / Nordic Open så ser Team Skäggs laguppställning ut som följande:

Liam
Timmie
Neo
Steira

Filar fortfarande lite på hundarnas placering i spannet dock. Liam kommer att gå som ledarhund och Stiera kommer att gå i wheel men sen är frågan, vem ska gå fram, Neo eller Timmie? Timmie är fortfarande inte helt ren i sina kommando vilket Neo är och jag tror att Timmies insats för laget är bättre bak än vad Neo gör i samma position. Men då är frågan om Neo orkar gå som ledar hund i 10 km med tre galna riesens runt sig? Han är ju lite speciell Neo, han kan vara minst lika tuff som en riesen i somliga lägen men en riktig mes-cocker i andra. Får filosofera vidare på detta en stund till!

En reaktion på ”Team Skäggs laguppställning!”

  1. Fina gänget 😀 Jag hejar på er sedan!
    Förresten, du som har såndär tokigt bra koll på hur selar ska sitta, skulle du ha lust att titta på den bild och det kort filmklipp jag lagt upp idag? Jag har nämligen köpt en dragsele till Zala, men eftersom jag inte haft någon sådan förut så vill jag vara helt säker på att den är som den ska vara innan jag sätter igång och använder den. Här hittar du bild + minifilm: http://salukitrix.wordpress.com/2012/01/11/dragsele/

Kommentarer är stängda.