Teleportering?

Igår fick jag ett infall, ett shoppinginfall så klart jag är ju tjej! Såg en annons på facebook på en pryl som jag tänkt att beställa men som inte blivit av, ni vet en sån där sak som inte är livsnödvändig för att leva ett normalt liv men som kanske skulle kunna underlätta – saker som du inte visste att du behövde helt enkelt. Ett problem var dock att jag satt på jobbet och för att få rätt storlek så var jag tvungen att veta både mitt och Sannas, som ska få en likadan i födelsedagspresent, höftmått. Problemet löstes dock ganska lätt genom att googla längden på en Ifåån och sen gå in på toa och mäta hur många ifåns som går runt mig, svar: drygt 8 st. Man tager vad man haver!
Iallfall, det var inte just mätningen som jag skulle berätta om utan det faktum att jag igår (28 april 2011, kl 16:02) beställde grejerna och idag (29 april 2011) så låg det ett paket i min låda från Ekipage.nu! :O WTF?! Hur fan har de lyckats få hit paketet så snabbt, teleportering kanske? Snacka om snabb leverans!! Fem skägg av fem möjliga till Ekipage.nu!

Nu slipper jag ha med mig ryggsäcken varje gång jag ska gå ut för att få plats med koppel, nycklar, leksak, godis och ifån (bara den jävel tar ju upp en hel jackficka och går inte ner i byxfickor – stort minus med smartfåns). Kanske något töntigt men ack så praktiskt! Ännu en grej som jag inte visste att jag behövde 😀


p.s. storleken stämde 😉 d.s