Tillbaka på ruta ett

Efter två dagars vila blev det idag lite fysträning igen 🙂 Mr Skägg och Neo fick dra lite kätting, 28 kg för Liam och 10 kg för Neo under 30 min. Timpi fick också pröva på och drog för första gången i WP-selen, 10 min med 18 kg. Sen fick han dra mig på cykeln under 4 km, jag hade tvättat mina träningkläder innan detta passet vilket var heeelt onödigt (Anna kan nog bekräfta det).

Innan jag for hem så agerade jag hare åt Anna och Sillen, Neo fick följa med och dra cykeln och ja, vi är tillbaka på ruta ett när det gäller hans självtroende i draget. Suck! Trots att han känner Sillen, och pucklar på honom ibland, så sprang han bredvid cykeln å vägrade att dra. Det var inte förens han såg bilen igen som han la sig framför cykeln för dra.

Vi har en del att jobba på och det kommer att ta tid! Det känns så jäkla pissigt för jag har lagt ner så himla mycket tid på Neo i draget, jobbat upp hans motivation men framför allt hans självförtroende. Nu är det som bortblåst. Skit också..

En reaktion på ”Tillbaka på ruta ett”

  1. Så jäkla tråkigt! Tänkte jag skulle hänga på o träna lite ngn kväll måste testa vad som händer vid omkörning o att köra om =) Neo kan ju få lite terapi med Tuva som inte bryr sig alls!

Kommentarer är stängda.