Tillbaka till vardagen 

Jaha, tillbaka till vardagen igen! Vilket jag visserligen inte har något emot då jag är sjukt nöjd med min vardag 🙂 Eller ja, jag hade väl inte tackat nej till att ha husse jobbandes i närheten och inte i Stockholm men men, vi överlever!

Moa insåg tydligen att morsan var lite trött efter en SM-helg och behagade att sova enda fram till 8:30, vilket jag uppskattade. Tog en skogspromenad med Liam, Ebbe, Neo och Nikki för att sen ta Timmie på en koppelpromenad. Han är fortfarande halt, visserligen mest när han vilat men ändå.

Med tanke på bilden, gissa vem som var med på träningen idag? Jo, Liam. Och då är det inte bara Moa som behöver hörselskydd, även jag har gärna hörselskydd då! Det är ett jävla gafflande på den hunden och jag orkar inte ta tag i det beteendet, han är snart 9 år så jag kanske får vara glad så länge han orkar gaffla. En dag kommer jag troligtvis att sakna det <3

Tränade hundarna i solnedgången och körde
Nikki – Liam
Ebbe – Neo

ca 4 km så nu är de hyfsat nöjda! Nikki gick jättefint och är nästan helt som vanligt så jag hoppas att den eventuella infektionen eller vad det nu kan ha varit är borta eller på väg bortåt.

 

Tog ett par fina bilder på Moa här om dagen, här är två av dem.
DSC_0934 DSC_0958-1

4 reaktioner på ”Tillbaka till vardagen ”

    1. Jag använder ErgoBaby 360 som jag är supernöjd med! Moa sitter bra och den är bekväm för mig 😀

Kommentarer är stängda.