Tillbaka till vardagen 

Tusen tack för alla grattis-hälsningar som vi fått, både i verkligheten och virtuellt! Jaha, då var vi tillbaka i vardagen igen då. Från vinter och snö till barmark och vår 🙂

Halva flocken till svärföräldrarna är fortfarande här på kollo så det är fullt hus här just nu. Inte helt lätt att ta kort på när valpen Uzzi antingen springer omkring eller hugger någon av de vuxna i skägget eller öronen. En trevlig liten tjej som fortfarande söker efter ett eget hem om någon är sugen!

 

Även om det är skitkul att köra släde så är det allt bra gött att kunna gå helt obehindrat i skogen, utan att bli helt genomsvett av att pulsa fram i snön. Tog en timmes promenad i skogen med alla hundarna efter jobbet för att sedan köra 5,5 km drag med Liam, Nikki och Neo. När det gänget var klart var det dags för Timmie och Ebbe att få springa lite bredvid cykeln.

9 km blev det och ja, som synes går det utmärkt att lära snabba draghundar att springa bredvid cykeln i mitt tempo istället för att dra som tokar. Det går om man vill, även om jag fick tala väldigt T Y D L I G T till Ebbe i början av turen 😉 Lite lösspring blev det också för dem när vi var inne på vår grusväg igen, det är ingen genomfartsväg utan det är bara vi boende som kör lugnt här och då är det inga problem att låta killarna få rejsa av sig lite.