Tillbaka till verkligheten!

Efter att ha varit ett par dagar i Norge, där jag hängt med mannen på jobb, så är jag och grabbarna nu tillbaka i verkligheten igen: hundträning och plugg på förmiddagen och extra jobb på eftermiddag/kväll. Igår blev det en joggingsväng på morgonen följt av lydnad och spår för lill-skägget innan det var dags för matte att jobba. Denna dag har sett ungefär likadan ut! Först 40 minuter dw där Neo gick med 12 kg hela tiden, han är envis som synden den där hunden, medan Liam drog sina 30 kg. I söndags drog Neo faktiskt hela 18 kg under en del av dw-passet 😀

 

 

Sen vart det ipo-lydnad för både Timmie och Neo följt av varit ipo-spår! Det märktes att grabbarna var lite trötta i huvudet efter fys+lydnad och inte blev det bättre av att solen helt plötsligt tittade fram och gjorde att det blev jättekvalmigt! Timmie fixade dock sitt 400 m ipo-spår fint och la sig automatiskt vid slutapporten och även Neos spår gick bra. Är allt lite sugen på att anmäla Neo till en bsl-tävling (ipolydnad+spår) men ännu är det mycket kvar att önska i lydnaden där apporteringarna inte sitter helt. Får se om vi hinner med nån i höst!

 

 

 

Inga hundar i sängen var det ja Neo.. tur att han är allt annat än en vanligt hund 😀

En reaktion på ”Tillbaka till verkligheten!”

  1. Det brukar ju finnas länkar till Zuzanas prylar i samband med de workouts där hon använder dem. Intervalltimern är smidig att beställa från usa, dip station ska också finnas att få tag i och sand bag finns på t.ex gymgrosisten, och säkert andra sidor också. Det enda som verkar svårt är ugi-bollen (och jag vill verkligen ha en sån!) som bara säljs i usa och canada. De kan skicka till andra länder, men då måste man ta kontakt med dem ang. fraktkostnad och så. Men som sagt, de brukar vara duktiga på att lägga ut länkar till var man kan hitta deras utrustning. =)

Kommentarer är stängda.