Timo Räcerriesen!

 

Då var Timo Räcerriesen hemma i Karlstad efter många veckor av väntan. Neo tycker det är helt okej medan Liam lider utav typiska ensambarn-syndrom; ALLT är helt plötsligt Liams egendom. Grejer som Liam annars inte ägnar en tanke åt är numera väldigt värdefulla och får under inga som helt omständigheter komma i Timos tassar.

 

 

Började dagen med att gå till kontoret för att prata med hantverkan som ska fixa i mitt kök så att min nya spis ska få plats, Timo fick följa med och hälsa på vaktmästarna som föll likt furor för honom. Sen blev det en sväng i skogen där B1, B2 och långörat fick härja av sig. Neo sprang, sprang och åter sprang medan B1 tuggade på pinnar och B2 följde efter storebrors exempel.

 

 

Lite lydnadsträning för B1 medan övriga två fick ligga i bilen, duktiga B2 låg tyst och fint i sin bur 🙂 Sen fick han komma ut och gå lite i skogen utan de andra två idioterna så att jag kunde belöna följsamhet och spontana inkallningar utan störning. Kl 10 hade Liam tid på hundsimmet, lika galen som vanligt, och även Timo fick komma ut och doppa tassarna i poolen – har vi världens bästa hundsim eller vad?! Väl hemma igen kom installatören, som visade sig vara schäferägare, med spisen och att få den på plats har nog aldrig tagit så lång tid när han var ”tvungen” att gosa med Timo 🙂

 

 

 

Till något helt ovalpigt – nästa onsdag alltså 8/9 kl 18:30 är det barmarksinfo på Hammarö Bk! Det blir lite teori och sedan kommer det finnas möjlighet att pröva på kickbike med era hundar! Ta med sele å hund så kör vi!!

3 reaktioner på ”Timo Räcerriesen!”

Kommentarer är stängda.