Tisdag med öronstudie

”Sjuklingen” Liam slappade hela dagen för att på kvällen bli superpigg, få ett tvättäkta dampryck i sängen (med mig i den) vilket resulterade i två fiiina blåmärken på vadera smalben samt blodutgjutelse i höger hand. ”Tänk nu på att han säkert kommer att vara jättetrött i något dygn eftersom han har fått lugnande” – men tjena eller, säg det till Liam, inte till mig!  Hur länge mitt skägg är sjukskriven får vi se, enligt honom själv så är han fullständigt frisk!

 

Neo tycker iallefall att livet är pest just nu. Först hela fredagen on-the-road, hela lördagen i bilen förutom de 15 minutrarna som han fick komma ut och köra lite sök i rasmassan, hela söndagen i deppandes tecken och igår gjorde vi nästan inte något alls. Idag blir det däremot andra bullar, först ska vi köra lite sök (man får ju passa på när man  har en lillebror som figge i en hel vecka) och sen ska vi till årjäng där vi ska träna lydnad och passa vovvar.

Jag har kört dubbla styrkepass på KauIf (universitetets idrottförening) där jag fått ut massor av frustration och ilska, just boxningsövningarna kändes riktigt bra och förhoppningsvis var det ingen i lokalen som kunde läsa mina tankar då.. Moahahhaaa!

 

Även om lördagen var skit så  hade vi iallefall trevligt på fredagen då vi sov över i Skövde!

 

 

 

Många är helt förälskade i Neos öron så här kommer en öronspecial!

Ibland ligger de bakåt

Ibland framåt

Sen bakåt igen

 

Sen rakt upp

Och ibland täcker de ögonen!

 

 

En reaktion på ”Tisdag med öronstudie”

  1. Hej, läste tillbaka några inlägg. Stackars Liam inte kul med öroninflammation. Jag hoppas verkligen att ni få en ny tid till att göra om provet och att det godkänns. Jag känner med er och önskar er all lycka framöver.

Kommentarer är stängda.