Tomten kom tidigt i år!!

Liam verkar inte så glad över paketet som matte!

 

Men han hjälper gärna till!

 

Vad fanns då i paketet från Polen? Jo, en släde 😀 😀

Min alldeles egna tävlingssprintsläde!

5 reaktioner på ”Tomten kom tidigt i år!!”

  1. Alltså, kollade på barmarks SM i linlöpning damer. Det står att distansen är 3 km. Hur i h-vete kan det ta 20-30 min att springa 3 km och dessutom MED hund som drar? Om jag springer själv kanske jag springer på 5 min/km. Alltså då skulle de ta 15 min för 3 km..

  2. Wow vilken snygging 😀 Lisa; det var flera hundar på SM som inte drog sådär jättemycket plus att banan var väldigt – och då menar jag VÄLDIGT – kuperad!

  3. Vilken tjusig släde. Röd och fin. Tänkte fråga, eftersom du verkar ha koll på läget. Kan man använda nomeselen, när vovven ska dra kedja. Tänker både korta sträcker med mer motstånd och längre med mindre tyngd? Har ett rep på ca 1,5 m som kedjan sitter fast i. Det är inte så tunga kedjor, bara runt 2-5 kg för en 18 kg hund.

Kommentarer är stängda.