Tragedi i byn

Livet kan verkligen vara grymt och orättvist. Igår kom en utav mina vänner i byn hem till sitt hus, som stod i lågor. Inne fanns två hundar och en katt.

Hen har upplevt en utav mina största farhågor, om inte den största. Jag kan inte föreställa mig hur hen mår nu eller vilka tankar som far i hend huvud. Tusen ”om”. Själv klarade hen sig även om hen nu är på lasarettet. Hens två hundar och katt dog i lågorna.

Igår när vi träffade de förra ägarna till vår gård så pratade vi om just det här, om att vår skräck är att våra hundar skulle brinna inne. Det är den enda anledning till att jag skulle vilja ha larm, så att en ev brand kan upptäckas tidigt och att larmet går direkt till räddningstjänsten. Tre timmar senare händer det, bara ett par hundra meter från vårt nuvarande hem. Vi kom hem sent igår och jag fick inte reda på det förens idag, och sen dess har jag känt mig helt matt och gråtfärdig.

Fy fan.

3 reaktioner på ”Tragedi i byn”

  1. Å fy så hemskt. Nära oss dog nyligen tre hundar i en brand som var anlagd. Ja det är ens värsta mardröm. Våra hundar är hos dagmatte när vi är borta men de korta stunder de vistas hemma har jag alltid oro.

    Man kan inte vara nog försiktig…. Samtidigt kan man inte förutse allt. En kabelbrand i en vägg kan ju ingen förutse eller förebygga. Så tragiskt och vilket trauma för de drabbade. Bäst att krama sina hundar en extra gång.

Kommentarer är stängda.