Träning och ryggont!

Skulle tagit en joggingtur igår men efter att ha halvlegat i min kontorsstol på jobbet hela kvällen så sa min rygg nej. Vaknade i morse, fortfarande ont i ryggen men tänkte ”det som inte dödar härdar!” Den första kilometern var en pärs, men sen var ryggen uppmjukad och de resterande 6 km gick bra! Körde terränglöpning och med två grabbar i baggenbälte, som gärna lägger i en extra växel när de blir lite tufft, så gällde det att kunna sitt fotarbete – ännu ett självmordsuppdrag alltså! Ja, jag dog ju inte men härdad lär jag bli med den här smärtan i ryggen.. Blev utskrattad på träningen också, kan ju knappt gå normalt, ännu mindre springa och leka med hundarna!

 

 

Tränade lydnad och apportering tillsammans med Karin och Sanna idag. Liam fick träna fotgående med störning, två löpande tikar 😀 Han är så söt för han vet så väl att han inte får gå fram till dem, och istället för att behöva utstå frestelsen som blir när vi gick förbi eller runt dom så springer han helt enkelt förbi tikarna, stannar och väntar på att jag ska komma ikapp. Ibland är han allt smart mitt lilla Skägg!  Neo fick apportera och träna fritt följ medan Sanna klickade vid ett bra fokus, blev även inkallningsövningar med en galen Mira!

 

 

 

Sanna har tagit bilderna och jag har redigerat dom samt satt dit hennes adress 🙂
Fler bilder finns i galleriet!

 

Imon drar vi till Årjäng för kennelträff och på söndag blir det MT för Liams kull! Någon som vågar sig på en gissning om vad han får för poäng? En puss av Liam utgår som pris!

6 reaktioner på ”Träning och ryggont!”

  1. Hmm jag tror att skägget får…552 poäng, fast jag är nöjd om han får närmare 500:D puss får ja ju även om jag gissar fel;)

  2. Poäng… Alltså det där är ju en skitsvår grej. Hoppas det går superbra i alla fall!! Men okej – min gissning blir 553 då! 🙂

  3. Jag är värdelös på att gissa så jag låter bli men önskar er ett stort lycka till på MT:t. Håller en extra tumme för skottet.

  4. Härliga bilder på er:) Lycka till med MT:t! 🙂 Hoppas ni har en grym helg och att din värk släpper (impad av din killer instinct:D

Kommentarer är stängda.