Träning och tävling

För att kunna göra det ena måste man lägga mycket tid på det andra!

 

 

Idag var det dags för räddningsträning i Hagfors med IPO-R upplägg! Ett ruinsök samt ytsök för Liam med skott som han gjorde en snabb kontroll på för att sedan fortsätta arbeta – duktigt skägg! Ett ytsök för Neo, vill inte släppa upp den kamikazehunden i ruinhögen med armeringsjärn åt höger å vänster riktigt än men ytsöket gjorde han fint! Efter en lång träningsdag åkte vi till Torsby, eftersom vi ändå var i ”krokarna”, för att hämta Liams wpsele som Ray förstärkt åt oss – tusen tack! Mätte även Neo så snart finns det två wpdoggos i huset 🙂 Var inte hemma förens efter kl 19 så det var tur att jag var duktig i morse och gick en timmes promenad i skogen innan vi drog iväg för det hade jag aldrig orkat nu.

 

 

 

Fler bilder finns i galleriet!

 

 

Vi har alltså tränat, men vilka har då tävlat? Ja, alla känns det som!

 

Kristina och Tuva plockade ännu ett cert i söket medan Anette och Cider fixade SM-poäng i spår! Wenche och Jazzi hade gjort ett bra skogsarbete även om hormonerna i riesenskägget ställde till det på lydnaden. Linn höll tummen i ögat på Loke vilket resulterade i en uppflytt ur appellen och Peter med sin yngre förmåga Orrac klättrade även de upp till lägre klass!

Stort Grattis!

4 reaktioner på ”Träning och tävling”

  1. Du och grabbarna är lika duktiga som vanligt märker jag! 😀

    Sv; Jaa, en skitstor pitbull är vad jag har. XD Brukar oftast glana runt på AB när jag har tråkigt, ibland kan man läsa roliga nyheter (Just för att man vet hur efterblivna de är på aftonbladet). 😛

  2. Tack snälla! Det känns jätteskönt 🙂 han var verkligen duktig det lilla yrvädret! Kram

Kommentarer är stängda.