Träning!

Denna tisdag började tidigt, redan trettio minuter över fem ringde klockan. För mig är det tidigt!! Runt 8 är en bra tid att gå upp, man får en del sömn samtidigt som man hinner göra saker på dagen! Efter att ha jobbat fram till kl 15 så for jag och vovvarna iväg för att cykla lite MTB längs ett spår som jag spanat på, efter 2,5 km gav jag upp. Spåret såg mer ut som våtmarker än nåt motionsspår, helt sjukt jobbigt att försöka cykla i 40 cm vatten.

20120515-185240.jpg

Hittade dock en grusväg, en fyra km lång uppförsbacke som kändes gött i låren! Min vrist gjorde sig lite påmind på dagens träning. Jag har märkt att jag fuskar lite när jag cyklar och tar i mer med höger ben än med vänster vilket är där den onda vristen sitter. Det är naturligtvis inte alls bra då jag blir helt snemusklad och dessutom belastar olika vilket kan leda till överbelastning i den friska foten å benet. Börjar änna ledsna lite på den där foten alltså, jäkla psoriasisartrit! Får kanske se mig om efter bra stöd i form av nån skena eller bandage – tips mottages – så att det inte känns som om foten sitter löst, för så känns det. Foten påverkar mig inte något nämnvärt i vardagen men den påverkar min träning och därmed även mina tävlingsresultat och så kan vi inte ha det! Att springa är ju på så sätt bättre, där kan jag ju inte fuska men det sliter ju på leden en del. Och som läkaren sa, du bör undvika att springa. Ordet bör är ju faktiskt inte tvingande, som tur är.

20120515-185327.jpg

20120515-185333.jpg

Väl hemma igen blev det lite bodyrock för matte, balansboll för hundarna samt ett kort lydnadspass 🙂

3 reaktioner på ”Träning!”

  1. Är det ett stöd för fotleden som du behöver? För isf har jag tips på bra typ skenor.. 🙂 kan fixa bild oså på fb, om du vill de? 🙂

  2. Därför jag inte tränar sök med en sån grupp heller! Folk är olika och det är bara att acceptera det.

Kommentarer är stängda.