Träningssöndag

Dagen i korthet:

1 timmes morgonröj i skogen

sökträning för Neo. En krävande ruta ,bergig och med massor av blåbärsris och ormbunkar. Inte helt lätt om hunden knappt är högre än upp till knät! Neo jobbade super och jag är grymt nöjd med räcercockern som sprang som ett skållat troll genom skogen 🙂

Fysträning – 75 minuters intervallträning. Neo växlade mellan 3 och 8 kg. Liam växlade mellan 20, 28 och 36 kg. Gissa vem som fick släpa på kedjorna som inte drogs? Japp, matte.. Även jag är helt slut.

Spår och patrullstig. Liam är min lilla supergrabb som utan problem tog spåret och patrullstigen trots att tungan hängde ner till knäna efter fysträningen!!

Imon börjar sommarjobbet vilket innebär att vi från och med nu måste gå upp kl 5 på morgonen….

3 reaktioner på ”Träningssöndag”

  1. 05.00 låter tungt, själv kör jag 06.00 varje dag.

    Tråkigt med Neos knän! Jag tror också på att en välmusklad individ håller bättre, så får man försöka anpassa och inte belasta fel (lättare sagt än gjort…). Duktiga ni är med fystärningen som vanligt!!:)

  2. OM det ska diskuteras morgontider så står min klocka ibland på 04:50- bara att gå upp och gå till jobbet… Men andra dagar ska jag inte åka hemmifrån förrän 12:30 och kan sova en massa…
    Det blir verkligen helskumt tillslut…

  3. Hej! Har hittat hit också 🙂 Shit, vad mycket kul ni verkar ha för er du, Liam och Neo. Har läst om draget och det verkar hur kul som helst! Hur länge har ni kört? Är sugen på att prova något nytt! Vi ses!

Kommentarer är stängda.