Träningsvärk

Körde ett styrkepass igår och idag har jag kört 4 dragpass med hundarna, känner redan hur det börjar krypa i benen – gött!

Körde Liam 5 km, Nikki och Neo 5 km, Timmie 5 km och sen ett par hundra meter med Ebbe. Trögt före och isregn i ansiktet 😐 Liam gick som har brukar, i traktortempo, Spanielduon jobbade på riktigt bra även om Nikki fick en släng av måste-hälsa-på-symtomen medan Timmie gick som en kanonkula! Fick till och med ett möte med en inte alls trevlig hund men Timmie spurtade bara förbi! Ebbe försökte inte äta upp skidorna, så mycket, idag men var ganska ofokuserad. Körde honom sist, vilket innebär att han suttit i bilen ett tag, så nästa gång ska jag testa att köra honom först.

Nu vaknas jobb på äldreboendet inatt så imon får det nog bli lite lättare fysträning istället för ett styrkepass som jag planerat in från början.

20131220-000254.jpg

Till något helt annat, ni som funderar på varför ni inte fått nåt julkort av oss i år behöver inte vara oroliga, jag har nämligen inte gjort något 😉 så nej, jag har inte glömt av er men det har varit annat än julkort som tagit upp mina tankar på sistone! Ska försöka få till ett digitalt i helgen istället 🙂