Trasig spaniel

I morse när jag gick upp hade nån av hundarna varit riktigt dålig i magen under natten och missat att meddela det, alt jag har inte hört att nån klagat och velat gå ut. Det visade sig vara Nikki som var riktigt dålig i magen.

Husse började jobba senare idag så att valparna inte skulle vara hemma själva så länge då jag åkte iväg för att skriva prov och serva bilen. När husse skulle släppa ut valparna så tycker han att Nikki går konstigt och inte är sig själv. När jag väl kommer hem så är det inte alls samma psykfalls-springer som möter mig 🙁

20131101-182010.jpg

Vi vet inte riktigt vad som är fel men vi gissar att hon fått i sig något olämpligt, både igår och idag har hon kommit in med möss från kyrkans uthus. jag är lite orolig för att det är nån fästingsjukdom då hon hade ett par när vi har i Årjäng i somras och det var även efter det hon vart halt sist (som vi dock misstänker är pga Neo men nu när hon går konstigt börjar man ju fundera). hon äter, dricker och har varit med ute på promenad där hon gått lös men varit väldigt lugn. Hon verkar bra i magen igen men är slö och jag tycker att hon går lite orent men kan inte se om hon är halt nånstans, hon går bara underligt. När en spaniel inte viftar frenetiskt på svansen när man pratar med den, ja då är spanieln trasig.. Hon är absolut inte döende för hon har både ork och attityd för att försöka tjuva mat och morra vid matskålen 😉 hade hon inte hållt på med de ofogen så hade vi åkt direkt till veterinären! Men att åka 25 mil enkel väg nu känns onödigt utan vi avvaktar och ser hur det utvecklar sig under helgen.

När husse kom hem så blev hon iallafall på bättre humör, hon är husses tös.

20131101-182636.jpg