Tre bruksdragare och massa sportlovsfirare

Idag har jag och grabbarna varit i Orsa Grönklitt för att träna tillsammans med Stina och Steira samt en utav Stinas kollegor med tillhörande tjänstehund! Det var vi i spåret plus en hel massa sportlovsfirare så idag har vi kört omkörningar a la massor 😀 Körde Liam och Neo som inte ens reflekterar över att vi kör om eller möter andra människor, det är ju skönt.

Efter 6 km var hundarna nöjda och vi tog oss istället ett teknikvarv fast jag tog med Neo som sprang kopplad men lös. Neo är duktig spannhund på snö men usel när det gäller att köra själv, på barmark går bra men inte på snö ”/ När det var 2 km kvar så kom han dock igång och drog som en liten dåre hela vägen in i mål, kan lova att det var många leenden som mötte oss när Neo susade förbi med en hejande matte bakom.

Team Skägg/långöra tränar inför SOC.

 

Timmie har fått en ful reva i en trampdyna pga den jäkla skaren som blivit tack vare töväder på dagarna och minusgrader på nätterna så han fick helt enkelt stå över dagens träning. Istället blev det en promenad med Steira och lite lydnadsträning på parkeringen så lilla TimTim blev iallefall lite nöjd. På vägen hem så körde jag upprepade gånger längs med Vasaloppsspåret och till slut kunde jag inte hålla mig, jag var tvungen att stanna och åka en sväng! Liam fick följa med ut och det var nog tur det för fy fasiken va trögt det gick! Jag hade då rakt inte valla för +8 grader som det var i Risberg. Det gick trögt även i nedförsbackarna men ja, jag fick ju iallefall träna på tekniken i lugnt tempo 🙂 Timmie fick återigen komma ut och köra lite lydnad till ett gäng spanska vasaloppsåkares glädje!

 

Det är inte bara Timmie som blivit skadad, även husse har gjort illa sig och imon ska han in och kolla något som troligtvis är ett ljumskbråck. Efter att han tjatat på mig att kolla mina inflammationer i fingrarna så gick jag till läkaren så nu var det hans tur att ge efter för mitt tjat om att kolla upp det som jag misstänkt i flera veckor är ett bråck. Vi är inte så bra på att ta hand om våran egna hälsa men desto bättre att se till varandras, å det är ju bra 🙂

På begäran kommer här ett bodyrock-pass! Jag har inte testat det själv så huruvida det är bra eller ej kan jag inte uttala mig om men jag kan lova att det är sjuuuuukt jobbigt!

 

En reaktion på ”Tre bruksdragare och massa sportlovsfirare”

  1. Tack för bra tips angående egen träning! =) nu ska de köras från Bodyrock=)

Kommentarer är stängda.