Tröst-shoppa

Lämnade in bilen på verkstan idag för att byta bromsarna bak och för att sätta på sommardäcken. Det skulle ta typ en timme så jag tog med mig Timmie för att träna lite så länge.

Jag hann lägga ut spåret och börja med lydnaden (som för övrigt inte gick så bra) när mobilen ringer. När verkstan ringer efter drygt 20 minuter när jobbet ska ta 60 så är det sällan nåt positivt… Det var det inte heller, suck. Men, för att se nåt positivt så vet jag iallefall vad det är som äter upp bromsskivorna bak! Synd bara att det kostar 2000 att byta.. Härlig månad det här, först betala tillbaka 6000 kr till FK (må ni brinna i helvetet ni som jobbar där) nya bromsklossar fram, nya klossar och skivor bak samt ett nytt bromsok.. Åh, nämnde jag att jag går på studielån? Yes, you do the math… Man behöver inte vara kärnfysiker för att förstå att denna månaden går fett back!!

Nåväl, bara att betala. För att se det positivt så är jag väldigt glad att jag har min lilla golf och inte husses Audi! Där kostar till exempel ett däck mer än vad fyra till min bil gör :O

Efter verkstadsbesöket for jag och Timmie in till Sälen byn för att väga honom. 34,2 kg tung och 69 cm hög 😀 pörfekt Timmie. Råkade tröst-shoppa lite och med ett rosa halsband med hem till Timmie, han är så jäkla karlig så han kan bära rosa, så känns inte det dåliga spåret och lydnaden samt broms-historien lika katastrofartat längre!

20120424-164212.jpg

20120424-164244.jpg