Trötta vovvar, trött matte

I morse ringde klockan strax efter 05:00, det är alldeles på tok för tidigt! Jobbade på serviceboendet idag, därav den tidiga morgonen. Slutade hyffsat tidigt så grabbarna och jag fick iallefall se solen lite grann idag 🙂 for till Hundfjället idag igen där jag hälsade på husse som jobbade, Neo hälsade på en pistör och Timmie hånglade med en annan…

20121210-192630.jpg

Anledningen till vårt besök i Hundfjället var naturligtvis att träna 🙂 Timmie köra 10 km medan de två andra idioterna fick köra 8 km på spåret som ännu inte blivit pistat och som nu börjar bli lite svårskejtat. När Timmie körde var det mycket folk i spåret vilket blev väldigt bra omkörningsträning! Liam fick träna på att hålla truten 😉 vilket gick över förväntan med ett antal väl valda ord! Idag försökte jag tänka en del på min egna teknik och de tips som jag fick av Niclas Ström förra vintern men nja, jag skulle nog behöva en lektion till tror jag!

Trötta blev iallefall både jag och hundarna.

20121210-193458.jpg