Turbo-Torsdag!

Vilken dag vi haft idag 😀 fullt ös medvetslös! Upp tidigt för att rasta hundar innan det var dags att befinna sig på jobbet mellan 7 och 15. Väl hemma har husse tidigare varit ute och canicrossat dryga milen med Liam 🙂 jag kastade mig på cykeln för att hinna ner till sjön och simma hundarna innan ösregnet började falla ( 6 – 7 – 7 min). Vi hann inte utan de fick simma i regnet..

20120719-224018.jpg

Hem igen där husse fixat mat, kastade i mig den och somnade medan jag fick massage. Upp och iväg med Timtim och Neo för att träna lydnad med Rut och hennes busiga vorstehtik i Tandådalen. Det blev bra störningsträning samt inlärning av rutan som moment för båda, helt klockrena båda två 😀 Tack för en himla trevlig träning!

Till slut attackerade knotten för mycket och vi fick nöja oss med träningen. Vi for bort till en grusväg där jag först canicrossade 2 km med Timmie och sen 4 km med Neo där Timmie fick springa lös! Hemma, igen, hade husse ännu en gång fixat markservicen med städ och tvätt. Som Anna sa, utan markservice ingen elitsatsning! Det går väl att nå eliten ändå, men markservicen underlättar. Lyllos mig som har en sån underbar sambo <3 Grattis till Solveig och Thia som idag tog ännu ett första pris i lydnadsklass två och numera heter LPI LPII Deen's Thia 😀 20120719-224115.jpg