Tvåbent-tid och ändrade helg planer

Igår var husse ledig från jobbet, en helt ledig dag sedan ja si så där början av december! Dagen började för hans del med sovmorgon men jag och grabbarna välkomnade solen på skidor längs älven. Sen åkte husse och jag snowboard hela dagen i Kläppen, vi njöt i solen och mös i toppstugan <3 För att minska muskelvärken så for vi Poolarium och bubblade i bubbelpoolen en stund (tack Andreas på Sälen Aktiviteter!). Bubblet gjorde nog sitt för jag har inte ens hälften så ont som jag trodde att jag skulle ha! Låter som en helt okej tisdag eller hur? På lördag var tanken att ett helskäggigt spann skulle starta på Södra Dalarnas Draghundsklubbs tävling i Falun men man har i sista sekund beslutat att ställa in slädhundsstilen! Det ryktas om att det är dåligt med snö men ändå har man valt att låta dryga 50 ekipage av nordisk stil starta, och alltså ställa in för oss 5 (!) som tänkt att starta i släde. Varför inte låta oss starta, som bara är fem stycken, när man ändå tänkt att köra tävlingen för skidekipagen? Nåväl, här lipas det inte! Grabbarna bus och jag far istället till Torsby där vi kommer att köra ett race i motionsklass istället tillsammans med våra fluffiga vänner i SPHK Västra!

2 reaktioner på ”Tvåbent-tid och ändrade helg planer”

  1. okej, tack för ditt svar! 🙂
    vi ska åka till en malamute kennel och få lära oss drag, kommer bli väldigt intressant. vi har redan tänkt ut lite grann hur vi ska börja! 🙂 men det var bra tips att dem ska vara tysta på tävlingsplatser, inget man tänker på innan! 🙂

  2. Hej! Vi bor i Malmö, synd bara att det är så lite snö här… Ska försöka hitta något drag-gäng i närheten som man kan pröva lite barmarksdrag med. Ja dessa jaktspaniels – det är så lätta att jobba med för de säger som sagt sällan ”nej tack” till någon form av träning.

Kommentarer är stängda.