4 reaktioner på ”Underbara höst”

  1. Måste bara säga vilken bra och intressant blogg du har! Och så fina hundar! Jag är själv spanielägare och får alltid inspiration och motivation genom att läsa dina inlägg. Tycker att drag är så häftigt och får sån lust att skaffa mig ett eget spann när jag har kikat in här:)

    Jag har börjat med lite dragträning med min welsh och hon tycker verkligen om det, är bara rädd att hon är för liten för att exempelvis träna drag med mig på skidor eller på cykel. Att det ska vara för tungt för henne. Än så länge håller vi oss till löpspåren. Tänkte därför fråga dig då du verkar ha bra koll. Bör man vara lite försiktig med drag när man inte har världens största hund?:) Hur mycket tror du att en i hennes storlek (18kg) klarar av?

    1. Tack! Kul med fler spanielägare som kör drag 😀 Neo drar mig på cykel och skidor utan problem och han väger drygt 13 kg. Många dragmixar är små och ligger på runt 20 kg så ni kan nog dra utan att du behöver vara orolig 🙂 hjälp till i backarna och kör med hjärta och hjärna så brukar det bli bra!

Kommentarer är stängda.