Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Igår morse såg Timmies svans bra ut men igår kväll när jag skulle byta bandaget såg jag att han har fått små små var-kulor där tejpen suttit eller nuddat såret. Jävla skit! Ingen antibiotika hemma och noll svar hos veterinären i Karlstad.

Men, som tur är så finns det helt underbara hundägare som ställer upp med expertis och mediciner! Fick lite råd av en veterinär och tillika Riesenägare som gjorde att jag kände mig lite tryggare. Började leta efter antibiotika i närheten och fick tag i vår vän Tant Brun som kunde avvara ett gäng piller till oss.

Så strax innan kl slog 24:00 i natt så satt jag i bilen på väg till Högis i snöstormen. Väl där var det en mörk filur som steg ut ur en audi utanför nattklubben och gick bort till en taxibil där en karta med tabletter bytte ägare. Jag kom på det när jag stod där utanför Högis att det här ser ju inte alls bra ut!! Knarkhandel på hög nivå! Så jag drog av mig jackans huva och tackade så hemskt mycket för antibiotikan som min sjuka hund måste ha. Herregud :O skönt att man har rent mjöl i påsen men ändå, det såg nog bra misstänksamt ut 😀

Nu hoppas jag att tvätt, lite antibiotika och en svansstump utan bandage och tejp får bukt på infektionen 🙂

Passar på att önska våra läsare en riktigt Glad Påsk! Nån påskhare lär dock inte komma till vår flock 😉

20140418-130554.jpg

20140418-130615.jpg

2 reaktioner på ”Upp som en sol, ner som en pannkaka.”

  1. Hoppas den läker fint nu! Vilken tjusig påskhare 🙂 Glad påsk på er alla!

  2. Haha, kriminalitet på hög nivå ^_^
    Själv har jag mött upp på liknande sett och köpt en kamera ur en baklucka (orginalpapprena följde med 😉 )

Kommentarer är stängda.