Vad händer egentligen?

Ja, va pysslar vi med här egentligen? De senaste blogg-inläggen har ju inte varit nån uppdatering ifrån oss direkt.

Eftersom vinter/vårens planer är klara så spenderar jag från och med den här veckan så mycket tid som möjligt på jobbet. Att åka på ipo-läger, jaktspaniel-helg, en långhelg i Stöten och Västras vårläger är ju knappast gratis så det gäller att få in lite cash för att kunna åka iväg! Dessutom så ska ju Långörat göra lite prov till våren, vilket heller inte är gratis i vare sig anmälningsavgifter eller bensinpengar! Blir ett par fullspäckade månader framöver för att kunna fixa både skola, hundar och mer jobb än vanligt men det ska gå!

Men lite har vi ju naturligtvis tränat! Lite dw med kedjorna har det blivit samt ett par lydnadspass på parkeringen, perfekt att bara öppna garaget och låta hundarna ligga där inne på filtar medan en hund tränar! Idag prövade Timmie och jag stegförflyttningar och han är ju min lilla stjärna! Full kontroll på sin kropp och inte alls som ett visst annat Skägg som stundvis är som en mindre elefant! Eller som Niclas kommenterade förra veckan;

Niclas –  har du sett den nya Bregott reklamen?

AC – Du menar bregott mindre?

Niclas – Ja, den med kalven.

AC – ja den har jag sett.

Niclas – Har du tänkt på att kalven är väldigt lik Liam?

Say no more…
Har även tränat en hel del skritt-träning samt tränat små-musklerna på yoga-bollen! Timmie är faktiskt riktigt duktig på sin yogaboll, nu kan han utan några större problem gå till mig när han står med frambenen på bollen! Har även tränat en del bakdelskontroll, på Neo så syntes det tydligt i lördags att det var en svag punkt hos honom. Timmie kan visserligen det utan problem men när hunden blivit bra på något så är det lätt att man går vidare och glömmer att backa tillbaka till grundläggande saker.
Annars så har Falun lagt ut sin barmarkstävling i tävlingskalendern! 😀 😀 Den är visserligen inte förens till hösten men fasiken va sugen jag blir på att ta ut cykeln och köra ett race!

En reaktion på ”Vad händer egentligen?”

  1. Ååh ja Stöten vore hur kul som helst!! 😀 Har du funderat på någon helg eller så? Det enda jag vet att jag är uppbokad på är en kompis som fyller 25 den 12/3. Vore nice att få chansen att faktiskt lära sig åka skidor på riktigt 😉

Kommentarer är stängda.